Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Velkommen
Øvelse med Allinge brand væsen

Øvelse med Allinge brand væsen

tirsdag aften d.1-4-2014 var 4 figuranter fra Dfrb med på øvelse for Allinge brand væsen

Øvelsen gik ud på at der var 4 folk på arbejde på tejn vod og trawl binderi,hvor der gik ild på stedet

opgaven for figuranter var at spille røg forgiftet med brand sår,insulin chok,hjerte anfald og en forvirret person

alle blev reddet ud af den tætte røg i lokalet og blev behandlet uden for

 

 

tekst og billeder Jette Haarbæk

8. og 9. marts 2014 / Sminkekursus / Rønne

I weekenden d. 8. og 9. marts 2014 var 12 frivillige fra figurant enheden på kursus i sminkning med bla. gelatine. To instruktører fra Hedehusene, Kenn Holmslykke og Jan-Ole Rasmussen, havde taget turen til Bornholm for at undervise de frivillige i bla. at bruge gelatine til at sminke skader med. Der blev øvet i at lave snitsår, brand- og ætseskader, brækket næse og arm, stik skader med forskellige objekter, mm. Der blev også udvekslet erfaringer fra tidligere sminkninger/øvelser. Figurant enheden bliver brugt til forskellige øvelser med bla. Beredskabs Styrelsen, brandvæsenet, Falck, skadestuen, sø-rednings tjenesten, politiet, større firmaer, mm. Forplejnings enheden sørgede for god forplejning begge dage.

 

Foto og tekst: Jette Haarbæk

 

- Tryk på billede for at se flere billeder ...

11 februar 2014 / Besøg på Falck / Rønne

Sammen med Det frivillige Redningsberedsskab Bornholm på virksomheds besøg på Falck i Rønne. Demonstreret og fortalt af 3 dygtige medarbejder der til dagligt arbejder på ambulancen og akutbilen- supplerede hinanden super godt - tak til Lasse-Styr og Janni

 

- Tryk på billede for at se flere billeder ...

21 September 2013 / Almindingsløbet / Almindingen

Almindingsløbet 2013 med ca. 1000 deltager, blev afholdt fra d. med godt, men køligt vejr. Og igen stod Det Frivillige Redningsberedskab på Bornholm for at hjælpe til hvis ulykken var ude. Der blev under hele løbet behandlet 9 personer.

 

 

 

- Tryk på billede for at se flere billeder ...

06 September 2013 / Forebyggelses kursus / Åkirkeby

Forebyggelses kursus på syd Bornholms privat skole, for elever i 4-5-6-7-8 og 9 klasse i alt 32 elever og 2 lærer, og der blev lyttet meget efter, hvad der blev sagt og fortalt under kurset. Det er ikke sidste gang Det frivillige Redningsberedskab på Bornholm kommer forbi og underviser.

 

 

 

- Tryk på billede for at se flere billeder ...

02 September 2013 / Stor øvelse / Rønne

Figurant gruppen i Det friviilige beredskab på Bornholm deltog mandag aften i en større øvelse omkring Danish Crown. Ulykken lød på ammoniak som var sivet ud og flere personer var savnet. Bornholms Brandvæsen rykkede talstærkt ud sammen med Beredskabsstyrelsen.

 

 

 

- Tryk på billede for at se flere billeder ...

15-16-17 August 2013 / Wonderfestiwall / Hammershus

Igen i år blev der afholdt Wonderfestiwall. Og solen var med Wonderfestiwall og det gjorde så også at der kom rigtig mange mennesker. Derfor er det jo godt man har en sanitets afdeling i det frivillige Redningsberedskab på Bornholm som stillede med 8 friske folk, og der blev brug for dem - rigtig meget brug for dem. Lørdag morgen havde man behandlet 220 personer, alt lige fra små vabler til store skader, og de frivillige gjorde et godt stykke arbejde.

I alt da festen var slukket kom man op på : 359 skader

- Tryk på billede for at se flere billeder ..

18 August 2013 / Bornholm rundt på cykel / Bornholm

Søndag d.18.08.2013 blev der afholdt Bornholm Rundt på cykel. Den tradition afholdes hver år på Bornholm. Igen i år var der rigtig mange år som deltog, derfor stod det Frivillige Redningsberedskabs på Bornholm for sanitet på alle depotsteder og i Svaneke stod de for forplejningen. Her kunne " rytterne " komme ind og få noget af drikke og spise. Der var 1314 " ryttere " med fra start

 

 

- Tryk på billede for at se flere billeder ...

10 August 2013 / Store Lege dag / Nyker

Det var ren hygge da ” store lege dag ” i dag slog dørene op for 10. gang. Vejret var godt og mange mennesker var mødt op til dagen i Nyker. På pladsen kunne man blandt andet se traktortræk, nogle af Danmarks stærke mænd, biler, lastbiler, opvisninger og meget andet. Og Det frivillige beredskab fra Bornholm lavede 2 opvisninger. Det ene var vandkamp – her stillede 3 frivillige brandfolk op mod 3 personer fra pladsen og så gjaldt det om at få en dunk på en tovbane ned i modstanderens ende.

Sanitets gruppen viste hvordan man behandlede en cyklist som var kommet til skade ved at køre ind i en bil og føreren var gået i chok. Og ikke nok med det så faldt en ” publikum ” om som de også måtte tage sig af.

Ud over opvisningen stod sanitets enheden for sikkerheden på pladsen. En enkel havde skåret sig på en kniv, men ellers ikke de store opgaver for dem. Og det er jo meget rart de er der sådan at folk kan hente hjælp når og hvis ulykken er ude.

I kan se billeder fra " ulykken " ved at trykke her

I kan se billeder fra " vandkampen " ved at trykke her


I kan se billeder fra " lidt af det hele" ved at trykke her

03 August 2013 / Land og byfest / Klemensker

Ikke nok med at de frivillige deltog i beredskabsdagen i Allinge, havet de friske frivillige også en lille sanitets opgave ved Land og byfest i Klemensker.

Trods vejret var med dem var der ikke de store skader.

 

 

 

- Tryk på billede for at se flere billeder ...

03 August 2013 / Beredskabsdagen / Allinge

Det Frivillige Redningsberedskab på Bornholm deltog i dag ved beredskabsdagen.

Her stod de bla. for sanitet, men også for at lave lune retter til de mange

mennesker der var dukket op.

 

 

 

- Tryk på billede for at se flere billeder ...

Siden dannet p: 0.57 sekunder